i hate waiting. but if waiting means being able to be with you, i'll wait for as long as forever to be with you @mateoepalza ❤️ #DEAANS
i hate waiting. but if waiting means being able to be with you, i'll wait for as long as forever to be with you @mateoepalza ❤️ #DEAANS

Semalam #Subang
Semalam #Subang

date with this pisces person... 💕🐳 #DEAANS

Semalam #Subang
Semalam #Subang

meh #DEAANS
MUA : @eva_isara
hairdo : @yayusantoso

everyday cooking! everyday learning❤️ #DEAANS

hey you. #DEAANS

#DEAANS

first upload picture as 21. #DEAANS
first upload picture as 21. #DEAANS

Rebes tappingan BAPER hari ini 😆

first upload picture as 21. #DEAANS
first upload picture as 21. #DEAANS

Ketagihan deh sama The Diva Infus Whitening by RAJA KHAYANGAN .
Ini treatment rutin di RK yang bikin Kulit menjadi Putih sehat, Glowing, Kenyal, Halus hanya dalam 1x treatment .. Formula ini banyak dipakai sama temen temen artis juga, dan yang punya cuman RK 😍
@Raja_Khayangan
baca lanjutannya ►

first upload picture as 21. #DEAANS
first upload picture as 21. #DEAANS

🐈🐩🐶😍😍😍
🐈🐩🐶😍😍😍

🐈🐩🐶😍😍😍
🐈🐩🐶😍😍😍

kalau lagi break shooting. aku tuh sekarang lagi suka banget masak, jadi sering keluar masuk dapur. keselnya kalau udh selesai masak rambut jadi kelihatan ga fresh dan bau karena asap masakan tapi semenjak aku udh mulai pake CLEAR Sakura Fresh wah ga ada lagi deh ngerasa ga pede abis keluar dapur ka … baca lanjutannya ►

🐈🐩🐶😍😍😍
🐈🐩🐶😍😍😍

i miss that laugh. #DEAANS #7

tadi siang. #DEAANS

nyolong dr tag-an picture. thank you.

sudahkah berbuat baik hari ini? #DEAANS

🐈🐩🐶😍😍😍
🐈🐩🐶😍😍😍

today at 7 pm i'm gonna upload my first video in my youtube channel. now go to my channel and subscribe "Dea Annisa" #DEAANS
today at 7 pm i'm gonna upload my first video in my youtube channel. now go to my channel and subscribe "Dea Annisa" #DEAANS

Life goes on.. There are many colors around u, so please stop just looking from one side of the rainbow... 😘

Muacchhh 😘😘 love u mom